Ергенът е романтично риалити предаване, което се излъчва в 31 държави

...
Ергенът е романтично риалити предаване, което се излъчва в 31 държави
Коментари Харесай

Марта Желязкова от Ергенът прилича на Дженифър Лопес

" Ергенът "  е сантиментално риалити предаване, което се излъчва в 31 страни по света. То наблюдава пътя на няколко дами към сърцето на един единствен мъж, който има опция да открие дамата на фантазиите си и да я направи своя брачна половинка на финала. 

Преди няколко седмици стартира и първи сезон на българския вид на " Ергенът ", където 22 дами се борят, с цел да завоюват сърцето  на 31-годишният Виктор Стоянов.

Сред другите участничките усещане ни направи Марта Желязкова. Марта е на 36 години, от София и е отдадена на изкуството - била е балерина, модел, а сега се занимава с изобразяване.

Причината да ѝ обърнем внимание обаче е специфична. Докато преглеждахме профила на хубавицата в Instagram, попаднахме на една доста забавна фотография. Снимка, на която Марта Желязкова поразително доста наподобява на Дженифър Лопес.

Макар по принцип двете образно да нямат нищо общо между тях, факт е, че на въпросния кадър Марта фактически доста наподобява на фамозната певица и актриса.

Това виждат и почитатели на Марта в Instagram, изтъкващи в мненията си под обявата, че все едно в нея съзират Джей Ло. Нищо, че тя е с осемнайсет години по-възрастна от българката.

Не може да се отхвърли обаче, че ѝ Марта не ѝ отстъпва по сексапил и съблазън.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР